jan
17

Elkezdődött a 17. dohányzásmentes nap. Hogy emlékezz, micsoda kínokon mentél keresztül, elmesélem, hogy mit olvastál egy online leszokós oldalon a megvonási tünetek között: ingerültség, rágyújtási vágy (állítólag csak a leszokók 70%-ánál jelentkezik - és a maradék 30% úgy szokik le, hogy esze ágában sincs rágyújtani újra az utolsó szál cigi után?!), köhögés, konecentrációs nehézségek, székrekedés. Aszongya _székrekedés_. Szóval nem elég, h szétbasz az ideg, h irigykedve nézed a melletted sárgát köpő, emberi méltóságából kivetkőzve ordítva harákoló dohányzó rokkantat, még sz*rni sem tudsz, mert a Nikotin MIndenható Ura még ezt is elveszi tőled a reggeli kávé+cigi kombóval, társaságban sör mellett cigizéssel, hivatali hosszúsorkiállás után utcára lépést követő rágyújtással, jóéjtcigivel, új kollégákkal brahizó rágyújtással együtt. Szóval Veled, azaz velünk is ez történt. Egymást követték a napok, melyek során a legegészségesebb ételeket fogyasztottad rostban, vitaminokban és sáványi anyagokban gazdagon, és egyszercsak azon vetted észre magad, hogy lassan egy hét telt el és _semmi_. Ennek megfelelően szarul is érezted magad. A kipróbált 2 hashajtó közül a nagyonreklámozott minősült jobbnak. Igaz, a hétvége során mindössze másfél órára hagytad el a házat, de mikor máskor okozott volna váratlan has- és gyomorgörcsöket a dupla adag gyógyszer, ha nem akkor? Amúgy a tévhit blogon nagyon jó kis post születhetne arról, hogy hashajtót vásárolni nem ciki, igazából a gyógyszertárban senki le se szarja, mert aki nem használja, nem feltétlenül tudja, h a kért gyógyszer hashajtó, ha pedig használja, nyilván együttérez. De amúgy is, nem kurva mindegy, h sosem látott emberek fültanúi-e annak, hogy hashajtót vásárolunk? Vagy talán az ő lábgomba, övsömör, ekcéma, szájpenész betegségeik, melyekre gyógyírt keresendő tértek be a patikába, egy elit kasztot képeznének? Felejtsük már el egy pillanatra a tényt, hogy mindenki minket néz!

Összefoglalva, jövőbeli én jegyezd meg, hogy a Dulcolax nálad 20-21 óra múlva hat és elkövetkező cigileszokásaid első napján vegyél be belőle.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása