jan
18

Kristálygomba

Címkék: életmód | Szerző: Koczkamacs | 6:54 pm

Jövőbeli énem, ez egy újabb titok, aminek az eredményéről egyedül te tudnál nyilatkozni! Még 2009 Karácsonya előtt elkapott a hév, mi szerint neked kristálygombára van szükséged, mert ez egy valódi csodaszer, ráadásul a kefírgombával ellentétben - eredményét Bé is fogyaszthatja, akit lakózérzékenységi tünetek gyötörnek. Aztán januárban beszereztél egy adagot és most rendszeresen iszod. Ha már felhagytál volna ezzel és nem is emlékszel, miről beszélek, akkor íme, ezt kel róla tudni:

"A vízikefír a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzők a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fő alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztőfajok előfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó."  - Ez csodás hír, máris megtudtuk, hogy nem valami mesterséges izé. Aki járatos a biológia terén, annak pedig kifejezetten hasznos a fenti info. Azt is olvastam róla, hogy van benne L.casei is, ami mindannyiunk számára ismerős lehet, sőt, már biztosan sokan kóstolták is a danone-nak köszönhetően. A kristálygombáért viszont csak egyszer adsz pénzt, onnantól csak rajtad múlik, mennyire szaporodik (cukrot és aszalt gyümölcsöket eszik, ettől lesznek többen). Nézzük tovább:

"A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut." - Önmagáért a beszél, a rothadás szó használata mindenkit lehengerel.:)

"Felhasználási lehetőségek: idegbetegségek, belső daganatok, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, szklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly-normalizálás.
Naponta 1 liter, 2-6 hónapig."
- Szóval erre mindre jó. Az íze pedig egészen rendben van. De vajon fog használni? 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket az infókat és a szép képet innen szedtem. Ha többféle gombára is kíváncsi vagy, látogass el az oldalra. Rendszeresen megosztom, hogy milyen hatással van az egészségemre és hogy hogy áll a gombatenyészetem (saját képekkel is jelentkezem). Vittem a hétvégén anyáéknak is, szóval tegnap óta ők is fogyasztják. Nem kifejezetten kitartóak a hosszútávon ható gyógyhatású készítmények fogyasztásában, szóval nem árt megjegyezni ezt a dátumot, hogy lássuk, meddig bírják. 

Ha valaki próbálta már vagy rendszeres fogyasztó, várom kommentjét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forfutureme.blog.hu/api/trackback/id/tr501682777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása