jan
18

Nyomózsák

Címkék: gasztro | Szerző: Koczkamacs | 5:59 pm

Ma, a 18. dohányzásmentes napon elmentél Bével bevásárolni, mert már fogytán a házi készlet. Sokezertől sikerült megszabadulni, lent a kép a zsákmánnyal. Amire viszont figyelmeztetni szeretnélek, az a nyomózsák-fail, ami ma bekövetkezett. A hajfesték és a joghurt jótékony takarásában látható silány minőségű nyomózsákot 100 Ft-ért sikerült beszerezni. Olcsó hús híg levének alapján gyanús volt, hogy a karácsonyi tortát nem ezzel fogjuk díszíteni (habár 6 különböző fejjel rendelkezett, mondanom sem kell, hogy az összes el volt cseszve a legváltozatosabb módokon), na de hogy ennyire szart sikerüljön vásárolni, az váljon emlékezetessé! Mivel az említett, 100 Ft-os költséggel bíró eszközön kívül nem találtam jobbat, ebbe pakoltam a majdani hercegnőburgonyát. Sikerült is 8 alaktalan trutymót rápacsmagolni a tálcára a sorjás nyomózsákfejjel, majd a forrasztás mentén felrobbant maga a nyomózsák. 

Tanulság és figyelmeztetés: ideje beszerezni vmi jó minőségű nyomózsákot és elfelejteni az ilyen béna megoldásokat. SOHA ne vásároljunk 100 Ft-ért nyomózsákot! Illetve ami szarnak látszik, az az is.

A bejegyzés trackback címe:

https://forfutureme.blog.hu/api/trackback/id/tr801682598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása